Everything Optimus
http://everythingoptimus.com/

Lion Compatibility
http://everythingoptimus.com/viewtopic.php?f=4&t=2060
Page 1 of 1

Author:  mahuti [ Thu Jul 28, 2011 12:48 am ]
Post subject:  Lion Compatibility

Is the Optimus Maximus software compatible with the new Mac Lion update? When I try to launch it, there's a message: "you can't open the application MaximusDriver because PowerPC applications are no longer supported." Is there a new driver, or a way around this?

Author:  mostdom [ Thu Jul 28, 2011 5:46 am ]
Post subject:  Re: Lion Compatibility

I don't have an Mac, but I have sent a support request for you, so check back again shortly.

Author:  mahuti [ Fri Jul 29, 2011 3:21 am ]
Post subject:  Re: Lion Compatibility

Hey thanks for that. I hadn't thought of sending in a report request yet. I was kind of thinking maybe it was just something obvious i was missing.

Author:  MoKo [ Tue Aug 02, 2011 12:01 am ]
Post subject:  Re: Lion Compatibility

We have tested Optimus Maximus software with Mac Lion and where unable to reproduce the error.
Configurator is universal binary with i386 support.

./Optimus Maximus Configurator.app/Contents/MacOS/Optimus Maximus Configurator: Mach-O universal binary with 2 architectures
./Optimus Maximus Configurator.app/Contents/MacOS/Optimus Maximus Configurator (for architecture ppc7400):Mach-O executable ppc
./Optimus Maximus Configurator.app/Contents/MacOS/Optimus Maximus Configurator (for architecture i386): Mach-O executable i386

Author:  mahuti [ Tue Aug 02, 2011 1:44 am ]
Post subject:  Re: Lion Compatibility

Configurator isn't the problem. The DRIVER is the problem. I can open the configuration, but not the driver. I'll try downloading again and see what happens.

Author:  MoKo [ Tue Aug 02, 2011 5:11 pm ]
Post subject:  Re: Lion Compatibility

>The DRIVER is the problem.

Both Condigurator and Driver are compiled with same settings.

Author:  mahuti [ Wed Aug 03, 2011 1:12 am ]
Post subject:  Re: Lion Compatibility

I tested here. If I run the driver by itself, it works. If I open the configurator, and it launches the driver, then I get the error message, and the driver won't launch.

I suppose it could have something to do my preferences, I'll try deleting them.

Page 1 of 1 All times are UTC + 10 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/