It is currently Fri Dec 15, 2017 2:37 pm




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Toggle Condition 
Author Message
User avatar

Joined: Thu Mar 27, 2008 2:12 am
Posts: 235
Location: Surrey, UK.
Post Toggle Condition
Can I have a little expaination as to how to use the Toggle Condition option in configurator 0.11.

My attempts to discover it's uses has had no results. Enlighten me! :?


Wed Apr 30, 2008 4:30 pm
Profile
Art Lebedev Software Developer
User avatar

Joined: Wed Mar 12, 2008 8:10 pm
Posts: 66
Post Re: Toggle Condition
1. Add "Switch by action" Condition on some Layer;
2. Select "Toggle condition" Action on some Button;
3. In Action properties select Layer from step 1.

As a result pressing the Button will change activity of the Layer.


Wed Apr 30, 2008 6:17 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Mar 27, 2008 2:12 am
Posts: 235
Location: Surrey, UK.
Post Re: Toggle Condition
Thanks, I'll give it a go when I get home.


Wed Apr 30, 2008 6:58 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.